Категории

Масажен стол Rexton RK-8900S – 4D масаж на цяло тяло

Масажен стол Rexton RK-8900S – 4D масаж на цяло тяло

Масажният стол RK-8900S принадлежи към най-новата линия професионално масажно оборудване, снабдено с последните технологични решения - предварително сканиране на тялото, Bluetooth функция, 4D масаж, термо масаж, въздушни възглавници, ролков масаж и други. Осигурява масаж на цялото тяло.
 

 • Сканиращ тялото сензор предварително персонализира всяка масажна сесия
 • Нова извита шина за синхронизация на гърба и задните части
 • Управление чрез безжично дистанционно, смартфон или таблет
 • Вграден ролков механизъм за масаж на главата, врата, раменете, гърба, кръста, таза и бедрата
 • Функция "Нулева гравитация"
 • Нова технология за нагряване на масажните ролки, предлага цялостно отопление, докато валякът масажира рамото, гърба, талията и задните части
 • Въздушен механизъм за масаж чрез въздушни възглавници
 • Крачна секция за масаж на прасци, глезени и стъпала
 • Масаж с предварително запаметени програми
 • Вградени високоговорители и Bluetooth свързаност
 • Вградени йонизатори на въздуха
 • Безжично многофункционално дистанционно управлениe с голям LCD екранПроизводител: Rexton
Модел: RK-8900S
Наличност: ИЗЧЕРПАН
4,599.00 лв
Поръчай

 

Нова технология извита шина за синхронизация на гърба и задните части

 

RK-8900S използва технологията с 4D извити релси, която в комбинация с патентованата 4D масажна механична сърцевина предлага многоъгълно интегриран масаж за гърба и задните части.Тази технология има по-добри възможности от традиционната шина с формата на L (която не може да постигне лежащите и стречинг функции), постигайки по-дълбок масаж, съобразен с S-образната крива на тялото. Извитата релса съвпада перфектно с човешкото тяло, което води до по-точен масаж, който стимулира точките на гърба, облекчава умората и помага на потребителите да възстановят физическото си състояние.

 

Нулева гравитация

 

Чрез синхронизация на облегалката, седалката и крачната система, чрез многофункционален модул, масажният стол предлага на потребителя най-доброто неутрално тегло, като създава напълно спокойна, естествена и удобна масажна поза, която намалява налягането в сърцето и гръбнака и увеличава кръвоснабдяването и подаването на кислород към мозъка, като в крайна сметка подобрява качеството на съня и премахва умората.
Режимът нулева гравитация, дава на потребителите усещането, че се намират в космическа капсула, в пространство без гравитация. Тази технология създава по-дълбоко чувство на релаксация.

Съвети: Позицията "Нулева гравитация" е най-естественото и най-релаксиращо място за тялото, при което краката са разположени по-високо от сърцето, под ъгъл 128º ± 7º, което поддържа функциите на тялото на оптимално ниво.

 

Загряване на гърба при масаж

 

Масажният стол използва технология за нагряване на масажни ролки, която предлага цялостно отопление, докато валякът масажира рамото, гърба, талията и задните части. Тази технология, в съчетание с функция за отопление, формира уникална система за топлинен масаж, която подобрява кръвообращението, ефективно облекчава умората и значително подобрява цялостния масажен ефект.

 

Масаж чрез въздушни възглавници

 

Новата технология за масаж, чрез въздушни възглавници се състои в свързването на талията и задните части, като могат да изпълняват функциите на опъване на талията във въздуха. Прогресивните въздушни възглавници са многопластови и могат да извършват слаб или силен дълбок масаж на мускулите. Столът е оборудван с въздушни възглавници, покриващи различни точки на тялото. Те предлагат релаксиращи масажи на раменете, кръста, таза, бедрата, ръцете, краката и ходилата. Пулсиращите въздушни възглавници увеличават циркулацията на кръвта.

 

Масаж на ръцете

 

Коженият стол Rexton RK-8900S използва подлакътници тип "капсул", вградени въздушни възглавници и пунктирана повърхност за по-комфортен масаж на ръцете, независимо от ъгъла, в който столът е наклонен. Тази функция в комбинация с въздушния натиск върху зоните на седалките и краката и функцията за нулева гравитация позволява на тялото Ви да се наслаждава на масажа.

 

Масаж на краката

 

Системата за масаж на крака е проектирана с независима възможност за контрол, за да отговаря на различни изисквания за масаж. RK-8900S разполага с иновативна двустранна техника за месене, която се осъществява заедно с отопление на краката. Масажът обхваща краката под коляното, прасците, глезените, пръстите и стъпалата и е комбинация от въздушен и ролков масаж. Крачната секция е регулируема с помощта на дистанционното управление. С едно натискане на бутон може да регулирате височината на крачната секция, така че потребителите с различна височина да получат ефективен масаж.

 

Слушай музика чрез Bluetooth

 

RK-8900S е оборудван с два висококачествени високоговорителя, поставени от двете страни на главата, които ви позволяват да слушате MP3 музика чрез Bluetooth.
Възможна опция е ритъмът на масажа да се приспособява към ритъма на музиката. Потребителите могат да слушат музика по време на масажните процедури, като се свържат директно към вградените високоговорители посредством телефон, таблет, лаптоп или друго мобилно устройство. Това допълнително предразполага и отпуска тялото ви.

 

Управление чрез безжично дистанционно, смартфон или таблет

 

Имате възможност за използвате смартфон или таблет, за да управлявате стола за масаж, чрез Bluetooth и предварително инсталирано приложение за IOS или Android. Потребителите могат сами да конфигурират режима на дистанционното управление, последователността и интензивността на масаж. Чрез екрана на дистанционното управление можете бързо да се запознаете с масажните програми и характеристики на стола. Можете да избирате от предварително програмирани автоматични режима. Дистанционното управление позволява и ръчно управление на всяка област на масажния стол.

 

4D масажна функция и сканиращ сензор

 

4D масажната функция се извършва от ролковите масажни бобини, което създава усещането за масаж с човешки ръце. За по-интензивен масаж в дълбочина, потребителите могат да увеличат силата на 4D функцията. Също така можете да изберат положението на облегалката за глава и да фиксират зоната на напрежение във врата. RK-8900S използва технология за сканиране на тялото, като като кара масажните ролки да прилягат към уникалните извивки на всяка фигура. Това осигурява персонализиран масаж за всеки човек, който използва стола. Всеки път, когато нов човек седи на стола, технологията за сканиране на тялото определя най-добрите места за ефективен масаж.

 

Вградени йонизатори на въздуха

 

Отрицателните йони, създавани от стола, действат нормализиращо върху различни кръвни константи, повишават дихателния капацитет, стимулират функциите на сърдечно-съдовата и кръвоносната система, усилват биотоковете на мозъка и повишават съдържанието на кислород в кръвта. Намаляват главоболието и преумората, ускоряват асимилацията на витамини, подобряват рефлексите.

 

Масажни техники:

Дълбоко месене (ролков масаж)

Масаж, имитиращ прилагането на натиск на ръцете на професионален масажист (нагоре-надолу по протежение на врата, гръбнака, кръста и таза, достигащ до бедрата). Подходящ масаж при травматични увреждания, засилва циркулацията на лимфата и кръвта, влияе положително на нормалната функция на целия организъм, зарежда с енергия.

Разтриване

Оказва положителен ефект при болки в ставите, премахва невралгични оплаквания, осигурява приток на хранителни вещества и кислород до тъканите.
 

Шведски масаж (потупване и почукване)

Комбиниран масаж с потупвания и почуквания. Възстановява гъвкавостта на ставите, намалява емоционалното и психическо напрежение, облекчава умората главоболието и мускулните спазми.

Шиацу (натиск в определени зони имитиращ пръсти)

Mасажна техника, използвана в миналото от японски майстори. Извършва се чрез стимулиране и масажиране на определени точки в тялото. Успешно помага при лекуването на настинки, заболявания на стомашно-чревния тракт и др. В процеса на масаж се възстановява енергийният баланс в организма.

Термомасаж

Нагряване в областта на таза и бедрата с въглеродни влакна, източник на инфрачервена топлина. Затоплянето помага при лечението на неврологични заболявания. Облекчава болките и сковаността.

Въздушна компресия

Масажът с въздушни възглавници облекчава умората, подобрява кръвообращението и ободрява. Въздушните възглавници нежно масажират тялото на потребителя, стимулират се естествените рефлекси на организма. Масажът има превантивен ефект при лечението на артрит и други възпалителни заболявания, укрепва кръвоносните съдове, нормализира кръвообращението, подобрява съня, кожата става по еластична. Има няколко вида въздушен масаж. Добър резултат дава едновременния масаж на горните и долните части на тялото.

 

 

 

 

Гаранция24 мес.
Loading...
Loading...
Loading...