Категории

Тестер за нитрати Grееntest 3, нитратомер за плодове, зеленчуци, месо и риба и уред за измерване твърдостта на водата

Ново Тестер за нитрати Grееntest 3, нитратомер за плодове, зеленчуци, месо и риба и уред за измерване твърдостта на водата

Нитрат-тестерът "Grееntest 3" oпределя съдържанието на нитрати в пресните плодове, зеленчуци месо и риба, както и общото количество на разтворените твърди вещества във водата (TDS). В устройството е използвана база данни на 64 от най-често срещаните плодове и зеленчуци. Устройството използва двойна сонда за по-прецизни резултати при установяване нивата на нитрати и твърдост на водата. Сензорен контрол, интуитивен интерфейс, модерен дизайн, малки размери и тегло, бърз и точен анализ, всичко това прави устройството приятно и удобно за ежедневна употреба. Изтегли сертификати от тук.

 




Модел: Greentest 3
Наличност: Да
238.80 лв

Технически характеристики:

  • Минимално / максимално количество на измерената концентрация на нитрати: 0-9999 мг / кг
  • Измерване твърдостта на водата: 0-999 ppm
  • Време за измерване: ~ 3 сек
  • Допустима грешка: <10%
  • Източник на захранване: Li-Ion батерия
  • Капацитет на батерията: 720 mА
  • Издръжливост на батерията 6 часа в режим на непрекъсната работа
  • Допълнителен източник на енергия: USB
  • USB заряд, ток: 310 mA
  • Напрежение: 5V
  • Анализ на повече от 60 различни видове пресни плодове и зеленчуци
  • Размери: 122 х 52 х14 мм
  • Тегло: 85 грама
  • Цветен TFT екран с резолюция: 320 х 240
  • Работна температура: -20 - +50 ° С
  • Меню на Arabic, Bulgarian, Chinese Simplified, Chinese Traditional, Czech, English, Farsi, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Kazakh, Korean, Lao, Lithuanian, Mongolian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Spanish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese

Погрижете се за здравето на вашето семейство

Нитратомер Greentest 3 измерва съдържанието на нитрати в пресни плодове, зеленчуци месo и риба, които не са били топлинно обработени или преминали през друга обработка - осоляване, мариноване, консервиране. При производството на земеделска продукция се използват минерални торове, които в последствие се натрупват в хранителните продукти под формата на нитрати. При тяхната консумация в организма настъпва химична реакция, при която нитратите се превръщат в нитрити - съединения вредни и опасни за здравето. С цел да предпазите себе си и вашето семейство от вредните вещества, съдържащи се в суровите плодове, зеленчуци и месо, ви предлагаме удобен и ефективен уред за определяне нивото на нитрати. С нитрат-тестера "Greentest 3" ще можете да се храните с екологично чисти и здравословни продукти.

Лесен за ползване

Тестерът е с интуитивни менюта, лесен за използване, както от възрастни, така и от деца. За измерване на съдържанието на нитрати е необходимо да изберете продукт от списъка с плодове и зеленчуци изброени в тестера, за да бъде анализиран в съответствие с установените норми за максимално допустимото съдържание на нитрати в храните (Maximum Permissible Concentration (MPC) Norms for Nitrates): Вижте таблица с норми за максимално допустимото съдържание на нитрати в плодовете, зеленчуците и месото.

 

 

Определяне на резултатите от измерването 

Устройството определя количеството нитрати с помощта на 2 метални сонди, които проникват под кората на плодовете и зеленчуците. Детекторът с точност определя нивото на нитрати, показвайки определен цвят на екрана, съответстващ на степента на опасност.

 

 

 

 

Loading...
Loading...
Loading...