Публикувал от 22.03.2017 .

Условия:

 • Промоцията важи до изчерпване на промоционалната наличност.
 • Посочените цени не могат да се използват за участие в тръжни процедури.

 

​Lexmark International, водещ производител на принтери и МФУ, обяви награждаването на серията Lexmark CX825 от Better Buys за Иновативен продукт на годината за 2017 в категорията многофункционални принтери.

Серията Lexmark CX825 беше избрана въз основа на редица критерии, включващи уникални възможности, стойност за клиента и цена.

Цветните лазерни МФП от серията Lexmark CX825 носят висока производителност и качество на офис ниво с възможно най-усъвършенствани технологии на изображенията в своя клас.

 

Интуитивен дизайн и бърза скорост

 

Ключа за производителността не е само отнетото време. Бързата скорост е само началото на тестовете на BLI. Лесното взаимодействане с устройството и лесната поддръжка също имат важна роля за продуктивността. „Моделите на Lexmark от сериите CS/CX700 и CS/CX800 предоставят водеща в своя клас скорост, но увеличават производителността чрез лекотата при използване, благодарение на техния...

Публикувал от 16.01.2017 .

 

Погрижете се за здравето на вашето семейство

Нитратомер Greentest измерва съдържанието на нитрати в пресни плодове, зеленчуци и меса, които не са били топлинно обработени или преминали през друга обработка - осоляване, мариноване, консервиране. При производството на земеделска продукция се използват минерални торове, които в последствие се натрупват в хранителните продукти под формата на нитрати. При тяхната консумация в организма настъпва химична реакция, при която нитратите се превръщат в нитрити - съединения вредни и опасни за здравето. С цел да предпазите себе си и вашето семейство от вредните вещества, съдържащи се в суровите плодове, зеленчуци и месо, ви предлагаме удобен и ефективен уред за определяне нивото на нитрати. С нитрат-тестера "Greentest" ще можете да се храните с екологично чисти и здравословни продукти.

 

Лесен за ползване

 

Тестерът е с интуитивни менюта, лесен за...

Публикувал от 15.12.2016 .

Колко по-спокойни бихме се чувствали, ако знаехме всеки един момент, къде се намира и с какво се занимава нашето дете? Ако доскоро не можехме да осъществяваме непрекъснат контрол, то сега това вече е възможно благодарение на детските умни часовници.

 

 

Часовниците разполагат с вграден слот за СИМ карта, GPS приемник, микрофон, говорител и сензор за допир. Екранът е защитен от надраскване. Има гумирана и обезопасена каишка и корпус. Часовникът и телефонът на родителя са в непрекъсната връзка. Всяка промяна на параметри, движение, състояние, се предава до телефона на родителя. Той запаметява действията на вашето дете и при загуба на връзка със сървъра, след възстановяването й, обновява цялата информация. Смарт часовникът се управлява чрез мобилно приложение, което се инсталира чрез сканирането с телефона на QR код от упътването (за целта трябва да имате инсталиран QR четец). С помощта на...

Публикувал от 18.11.2016 .
РЕШЕНИЯ ЗА КОНТРОЛ НА ТРАФИКАНА ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА

 

NumberOk e софтуер за разпознаване на регистрационни табели на превозни средства, който може да контролира и подвижни механизми / бариери, гаражни врати и др. /.

NumberOk разпознава регистрационни табели на страни от ЕС и ОНД (бивш СССР), Израел, Турция и САЩ.  

NumberOk работи с всички IP камери и аналогови видеорекордери чрез RTSP протокол.

 

 

 

Прихваща и разпознава регистрационни табели
от 10 до 100 милисекунди.

 

Разпознава повече от 200 вида регистрационни табели.

 

Резултатите от разпознаването се валидират от независими тестове.

         

Разпознавателна точност над 95%.
 

 

Разпознава регистрационни табели на превозни средства, които се движат със скорост до 240 km/h.
 

 

Публикувал от 07.10.2016 .
Престижната организация за оценка на решенията за печат Buyers Laboratory LLC (BLI) отличи с награда за лeтния сезон цветните принтери и многофункционалните решения на Lexmark.

 

 

В категорията "Най-добри цветни принтери и многофункционални устройства" награди бяха присъдени на следните серии:

 

 Серия CS725
 Серия CX725
 Серия CX820
Изключителен цветен принтер за малки и средни фирми Изключително цветно многофункционално устройство за малки и средни фирми Изключително цветно многофункционално устройство за големи работни групи

 

 

 
 Серия CX825
 Серия CX860
  
Изключително цветно многофункционално устройство за големи работни групи Изключително ведомствено цветно...

Публикувал от 23.08.2016 .

NETIS AV500 Powerline Adapter Kit PL7500 ще превърне вашата съществуваща електрическа инсталация във високоскоростна интернет мрежа, без необходимост от допълнителни кабели или пробиване в стената. Адаптерите не се нуждаят от конфигуриране. Просто включете адаптерите в налични електрически контакти и те ще установят мрежа на мига.

Основното предназначение на разширителите на Wi-Fi обхвата е да разпространяват и поддържат ефективността на мобилните мрежи в дома или офиса. Разширителят взима безжичния сигнал, идващ от рутера и увеличава неговото достигане до точки, до които рутерът сам не би успял да разпространи сигнал. E1+ може да поддържа и режим "Рутер" за настройка и подсигуряване на вътрешна DSL мрежа или кабелен модем. Със своя компактен дизайн, разширителите на Wi-Fi обхват са идеалното приспособление за хора, които често пътуват.

 

 

Публикувал от 27.07.2016 .
X-G200 e компютърна мишка с ергономичен дизайн от гейминг серията на Genius. Подходяща e за ползване както с дясна, така и с лява ръка. Има червенa светодиоднa подсветка, която добавя допълнителен екшън в игрите. Чувствителността на сензора й е 1000 dpi, което гарантира светкавична реакция и при най-лекото докосване. Работи под Windows и Mac операционни системи. За привлекателната цена може да се уверите, като посетите нашия електронен магазин или направите контакт с вашия търговец от КОМПЮТЪР 2000 България.

 

 

 

Характеристики:

 • 3 бутона 
 • 1000 dpi сензор с ниска консумация на енергия
 • Удобен дизайн, подходящ както за лява, така и за дясна ръка

Спецификации:

 • Интерфейс: USB
 • Бутони: ляв, десен, среден със скрол
 • Дължина на кабела 1.5 метра
 • 1000dpi

Системни изисквания:

 • Windows® 10, 8, 7/Vista/XP or Mac OSX 10.4+
 • USB порт

Съдържание на...

Loading...
Loading...
Loading...