Публикувал от 30.11.2017 .

FireEye са водеща компания в областта на решенията за информационна сигурност, използвайки единна платформа, която надгражда текущата инфраструктура на клиентите чрез пълна интеграция с тяхната среда. Използват иновативни технологии, притежават най-голямата информационна база за заплахи (threat intelligence) и предлагат световно признатите консултантски услуги Mandiant.

FireEye са наградени с призови отличия в областта на информационната сигурност за своите патентовани технологии Threat Prevention Platform и Dynamic Threat Intelligence™ (DTI™), които предоставят мултивекторна координирана защита от zero-day атаки, от непознат зловреден код (malware) и APT атаки.

FireEye е водещият разработчик на sandbox решения за справяне с напреднали заплахи. Това е компанията-пионер за sandbox технологии в корпоративните среди. Платформата на FireEye - Threat Analytics Platform (TAP), е призната за лидер в категорията на SIEM технологиите. Със своя подход FireEye премахват...

Публикувал от 21.11.2017 .

Публикувал от 10.10.2017 .

Уважаеми партньори,


COMPUTER 2000 и
WEBROOT стартират промоция за клиенти, които ползват конкурентни решения за защита на крайните точки (работни станции и сървъри). Цените са изключително специални, по-ниски, отколкото са цените за подновяването на конкурентните решения! За всички лицензи от обхвата 1 до 999, специалната крайноклиентска цена е 10.70 Евро без ДДС. Всички партньори запазват стандартните си отстъпки от тази специална крайноклиентска цена! За по-големи проекти, започващи от 1000 лиценза нагоре, ще бъдат предоставени допълнителни отстъпки!

Заменяйки досега съществуващите решения с бизнес решението WEBROOT SecureAnywhere Business, вашите клиенти ще получат в допълнение функционалности, които досега не са имали, на цена, която е по-ниска от цената на подновяването на старите си решения от други вендори за защита на крайните точки!

Уникалните предимства са:

Публикувал от 09.08.2017 .

Видеорегистратор Q-SEE Q-GO 1080P HD DASHCAM с 8 GB MicroSD Card (Q-GOHD). Пазете се от неверни застрахователни искове в случай на злополука. Оставете без съмнение възможностите за аудио и видео запис на Q-Go HD. С функциите си за автоматично записване и заснемане на кадри, Q-Go HD осигурява постоянно покритие, докато сте на път. Избягвайте времето за изчакване при прехвърляне на данни с вградения HDMI порт на Q-Go HD и възпроизвеждайте записи на вашия HD телевизор или монитор вместо компютър.

Характеристики:

 • 1080P HD видео резолюция
 • 12MP фото резолюция
 • Запис с 1080P@25fps, 720P@30fps
 • 4x цифрово увеличение
 • 2.7" TFT LCD екран
 • 140° широкоъгълен обектив
 • G-Sensor автоматична файлова защита
 • Регистратор на движение
 • Loop Recording Captures Footage Indefinitely
 • HDMI изход
 • Поддържа 32GB Micro SD Card (8GB в комплекта)

 

 


 

СХЕМА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕТО НА ОТДЕЛНИТЕ КОМПОНЕНТИ


Публикувал от 29.06.2017 .

 

Предимствата на Lexmark

Новите Lexmark принтери и МФП в класа на големия А3/12х18 формат отговарят на предизвикателствата на най-взискателните корпоративни среди с висока скорост, голям капацитет на тавите и професионално качество на цветен печат. Но те правят всичко това с комбинираните предимства на изтънченото мислене на продуктите на Lexmark и интегрирания портфейл от функции и услуги.

Мобилност: Започва с просто откриване на принтера и мобилен печат от устройства с iOS, Android или Google Cloud - плюс мобилно сканиране и пълно администриране, за да конфигурирате мобилните правила за достъп, опциите и настройките по подразбиране.

 

Сигурност: Във всички устройства от сериите CS920 и CX920 е вградена цялостната сигурност на Lexmark, за да създаде не само по-безопасна, но и по-продуктивна среда за работа.

 

Гъркавост: Подобрете практическата работа на потребителите и продуктивността им с...

Публикувал от 29.05.2017 .

 

 

SolarWinds е компания, която разработва софтуер за управление на ИТ инфраструктурата, основана е през 1999 г., със седалище в Остин, Тексас, с офиси за продажби и разработка на продукти в различни градове в САЩ, Канада, Европа, Сингапур и Австралия. Решенията й са предназначени да улеснят работата на професионалистите в сферите на ИТ, управлението и доставянето на услуги и на DevOps. SolarWinds предлагат продукти, които се справят с широк спектър от предизвикателства, свързани с управлението на мрежи, сървъри, приложения, съхранение, виртуализация, облак или операции за развитие. Продуктите са групирани в няколко раздела: Network Management, System Management, IT Security, Database Management, Monitoring Cloud, IT Help Desk.

 

КОМПЮТЪР 2000 България е единственият дистрибутор на SolarWinds за България, Македония, Албания и Косово.

Публикувал от 18.05.2017 .

Безжичният N High Speed външен AP рутер WF2322 осигурява широкообхватен и високопроизводителен 300Mbps безжичен достъп до интернет на големи разстояния, предоставяйки на потребителите стабилна и гладка мрежова връзка. Според структурата на вашата мрежа, можете да изберете подходящия безжичен режим. Netis WF2322 поддържа AP, AP Router, WISP като режими на работа. В режим AP Router, той осигурява Access Point, Client, WDS, AP + WDS, Client + Repeater.
 

 • Съвместим със стандартите 802.11 b/g/n и скорост на предаване на данни до 300Mbps
 • Максимална мощност на предаване 1000mW, което позволява свързване на големи разстояния
 • Вградена 10dBi двуполярна антена
 • IP55 водоустойчивост на корпуса
 • Различни видове WAN връзки - DHCP, PPPoE, Static IP, Russia PPPoE, Unifi PPPoE, L2TP/Russia L2TP, PPTP/Russia PPTP, WISP
 • Безжични режими - AP, Router, WISP, AP + Client, AP + Repeater, WISP + Client, WISP + Repeater
 • ESD (електрически разряд) защита до 15KV
 • Дистанционно рестартиране от PoE адаптера

 

Loading...
Loading...
Loading...