Lexmark анонсира ново поколение А4 монохромни принтери и мултифункционални устройства за големи работни групи, което завършва тазгодишното обновяване на над 90% от обема на хардуерните продукти.

"Ние сме развълнувани да представим тази широка гама от нови устройства", каза Алън Вугерман, старши вицепрезидент и главен технологичен директор. "Нашите клиенти и партньори ще оценят дълголетието, издръжливостта и функционалността на тези продукти, докато потребителите ще бъдат впечатлени от висококачествения печат, най-съвременни мощност и производителност и лесни за използване функции.“

Новите A4 монохромни принтери и МФП са предназначени за големи работни групи — в сегмент, където сме познати като най-добрите в класа по капацитет на подаване на хартия, надеждност и ефективност.

Новите устройства MS / MX 700 и 800 включват осем принтера и осем MFP устройства за корпоративни клиенти, както и...

 

На тържествена церемония се проведе награждаването в четвъртото издание на конкурса B2B Media Awards 2018, на което бяха отличени най-добрите предприемачи и най-иновативните компании. Журито даде своята оценка по критерии като устойчиво поведение, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите, и на услугите. Отличията си поделиха предприемачи и компании с иновативни, креативни и социално-отговорни проекти от различни сектори у нас.

Сред наградените компании бяха Уникредит Булбанк, ПИБ, Телелинк, Академия Телерик, Прогрес, Монбат Груп, Плууд, Теси, Телсус и много други, големи и добре познати компании от българския пазар.

В категория "Предприемач на годината" наградата беше присъдена на г-жа Анелия Костадинова, управител и собственик на КОМПЮТЪР 2000 България. В обръщението си към аудиторията, тя отбеляза:

"2017 година беше трудна, но интересна!...

Публикувал от 07.06.2018 .

Публикувал от 03.06.2018 .
Четири в едно AHD/TVI/CVI/ANALOG хибриден 16 канален DVR

 

 

 

Добро решение да защитите вашия имот или бизнес е 16-каналната аналогова HD 1080P система за сигурност на Q-See. С добрата комбинация от достъпност и лесна настройка, осигуряването на вашата  собственост никога не е било по-лесно. Технологията PIR (пасвивна инфрачервена технология) отвежда засичането на движение до ново ниво, като значително намалява неточностите и предупрежденията за неверни движения. С технологията PIR, движението  се открива чрез топлината на човек или предмет, като по този начин се повишава точността и ефективността на предупрежденията предизвикани от движение. Големите обекти също биват засичани - автомобили, камиони и микробуси, които могат да представляват допълнителни заплахи за сигурността на вашия бизнес или собственост.

Възползвайте се от функциите за сигурност като отдалечено наблюдение от всяка точка на...

Публикувал от 04.05.2018 .

„Това ново поколение монохромни продукти на Lexmark идва с изключителна мощност и дълг живот ", каза Ален Вугерман, старши вицепрезидент и главен технологичен директор на Lexmark. "Устройствата включват мощни процесори, които осигуряват бърза и удобна работа, както и функции за сигурност, които клиентите от цял свят очакват от Lexmark.“

Със здрав корпус и компоненти с дълъг експлоатационен живот, продуктите от серии MS и MX 320, 420, 520 и 620 предлагат надеждност, здравина и капацитет за натоварване, което намалява отпадъка, подобрява дълготрайността и значително улеснява обслужването и поддръжката на устройствата.

• Производителност: печатането до 50 страници в минута и скенерът, който може да заснема до 100 изображения в минута, помага на потребителите да получат мигновено това, от което се нуждаят. Мощният многоядрен процесор с до 2 GB стандартна памет обработва едновременно множество задачи, така че...

В подкрепа на фокуса върху крайните клиенти, Lexmark Virtual Solution Center се разшири, за да направи възможностите на Lexmark решенията достъпни за по-широка клиентска база.
 
Въведена преди около 10 години, Virtual Solution Center (VSC) е разработена, за да позволи на партньорите да инсталират решения на Lexmark, да актуализират фърмуера и да конфигурират иконите, показани на сензорния екран на съвместимите Lexmark принтери и многофункционални устройства. Но клиентите, които купуват Lexmark продукти чрез отворения канал, не са имали това ниво на обслужване. Ето защо Lexmark стратира публична версия на VSC и го направи достъпен за всички.
 
"Крайните потребители са важна цел за Lexmark и тези потребители не получават всички предимства на своя Lexmark продукт", каза Джейсън Улф, маркетинг мениджър за решения. "Отварянето на VSC за по-широка аудитория позволява на тези клиенти да се възползват от софтуерните възможности на своето...

Публикувал от 27.03.2018 .
"Мисис Дама на годината" 2018 г. категория "Информационни технологии" - г-жа Анелия Костадинова - управител и собственик на КОМПЮТЪР 2000

 

На 23 март 2018 г бяха раздадени за десети пореден път годишните награди „Мисис Дама на годината“ 2018. Конкурсът, който отличава успешни жени в бизнеса и социалната сфера, се проведе за 10-а юбилейна година. Над 120 дами бяха кандидатките за разпределение в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 9. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Те са майки, приятелки, делови партньори, те произвеждат благата ни и създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден.

 

 

В категория „Информационни технологии” за "Мисис Дама на годината" 2018 бе удостоена г-жа Анелия Костадинова - управител...

Публикувал от 14.03.2018 .

IQView E3511 е цифров инструмент за презентиране с вграден софтуер за управление, който позволява на инструктори и студенти да показват и споделят информация сред по-голяма аудитория. Просто свържете IQView E3511 с проектор, монитор или интерактивна бяла дъска и го включeте. Всичко, което остава да направите е да поставите желания обект под камерата. Възможностите за управление чрез докосване на IQBoard в комбинация с IQView E3511, са отлично средство за презентации навсякъде - офиси, класни стаи, на всички нива в образованието, в центрове за обучения, за корпоративни презентации и работни групи, в медиите, и на други места.

 


Характеристики:

  • Резолюция: 5MP (2591*1944)
  • Светлинен източник: 11 LED лампи и софтбокс
  • Цифрово увеличение: x100
  • Сензор на изображението: 1/4"CMOS
  • Фокус: Auto
  • Запис на видео: 15fps @ 1920*1080 / 30fps @ 720p
  • Обхват на сканиране: приблизително A3 формат
  • Аудио: вграден микрофон
  • Wi-Fi безжична връзка с PC
  • IR...
Loading...
Loading...
Loading...