Публикувал от 15.02.2018 .

Q-See QTW938E e панорамна Wi-Fi IP камера за видеонаблюдение, за вътрешен монтаж. Широкоъгълният й fisheye обектив осигурява картина с ъгъл на видимост 180 градуса. Камерата разполага с датчик за движение, който при регистриране на промяна я активира. Тя започва да снима, записва видео и изпраща известие към вашия телефон. QTW938E поддържа преглед от няколко потребители едновремено и работи с разнообразни мобилни устройства. Разполага с 2.0 мегапиксела прецизен CMOS сензор с SLR качество, осигуряващ перфектна картина. Вградените микрофон и говорител дават възможност за двустранна връзка и са снабдени със система за подтискане на шума. В затъмнена среда 6 инфрачервени LED светодиода с обхват на действие до 10 метра се грижат за добрата подсветка. Мястото за съхранение на записаното видео съдържание представлява слот за карти памет, който работи с Micro SD карти до 128GB. Камерата е добро решение за вътрешно наблюдение и...

Публикувал от 08.02.2018 .

Ако вашата инфраструктура за печат е назад в списъка със задачи за постигане на корпоративна сигурност – може да сте в опасност. Може да имате множество належащи проблеми със сигурността и балансът между защитата и продуктивността в работата с хартиени копия може да е истинско предизвикателство. А и отлагането може да означава истинско бедствие. Всеки ден остарялата наличност от устройства за печат от различни доставчици увеличава вероятността за инцидент.

Проучване на Quocirca показва, че компаниите дават нисък приоритет на сигурността на печата, независимо че над 60% признават, че са имали пробив в сигурността на данните, свързан с печата.

Lexmark може да помогне. Защитеното изграждане на мост между цифровата и хартиената информация е в основата на това, което правим. Ние притежаваме ключовата технология в услугите, решенията, хардуера и фърмуера – създавайки безпроблемна връзка и...

Публикувал от 30.11.2017 .

FireEye са водеща компания в областта на решенията за информационна сигурност, използвайки единна платформа, която надгражда текущата инфраструктура на клиентите чрез пълна интеграция с тяхната среда. Използват иновативни технологии, притежават най-голямата информационна база за заплахи (threat intelligence) и предлагат световно признатите консултантски услуги Mandiant.

FireEye са наградени с призови отличия в областта на информационната сигурност за своите патентовани технологии Threat Prevention Platform и Dynamic Threat Intelligence™ (DTI™), които предоставят мултивекторна координирана защита от zero-day атаки, от непознат зловреден код (malware) и APT атаки.

FireEye е водещият разработчик на sandbox решения за справяне с напреднали заплахи. Това е компанията-пионер за sandbox технологии в корпоративните среди. Платформата на FireEye - Threat Analytics Platform (TAP), е призната за лидер в категорията на SIEM технологиите. Със своя подход FireEye премахват...

Публикувал от 21.11.2017 .

Публикувал от 10.10.2017 .

Уважаеми партньори,


COMPUTER 2000 и
WEBROOT стартират промоция за клиенти, които ползват конкурентни решения за защита на крайните точки (работни станции и сървъри). Цените са изключително специални, по-ниски, отколкото са цените за подновяването на конкурентните решения! За всички лицензи от обхвата 1 до 999, специалната крайноклиентска цена е 10.70 Евро без ДДС. Всички партньори запазват стандартните си отстъпки от тази специална крайноклиентска цена! За по-големи проекти, започващи от 1000 лиценза нагоре, ще бъдат предоставени допълнителни отстъпки!

Заменяйки досега съществуващите решения с бизнес решението WEBROOT SecureAnywhere Business, вашите клиенти ще получат в допълнение функционалности, които досега не са имали, на цена, която е по-ниска от цената на подновяването на старите си решения от други вендори за защита на крайните точки!

Уникалните предимства са:

Публикувал от 09.08.2017 .

Видеорегистратор Q-SEE Q-GO 1080P HD DASHCAM с 8 GB MicroSD Card (Q-GOHD). Пазете се от неверни застрахователни искове в случай на злополука. Оставете без съмнение възможностите за аудио и видео запис на Q-Go HD. С функциите си за автоматично записване и заснемане на кадри, Q-Go HD осигурява постоянно покритие, докато сте на път. Избягвайте времето за изчакване при прехвърляне на данни с вградения HDMI порт на Q-Go HD и възпроизвеждайте записи на вашия HD телевизор или монитор вместо компютър.

Характеристики:

 • 1080P HD видео резолюция
 • 12MP фото резолюция
 • Запис с 1080P@25fps, 720P@30fps
 • 4x цифрово увеличение
 • 2.7" TFT LCD екран
 • 140° широкоъгълен обектив
 • G-Sensor автоматична файлова защита
 • Регистратор на движение
 • Loop Recording Captures Footage Indefinitely
 • HDMI изход
 • Поддържа 32GB Micro SD Card (8GB в комплекта)

 

 


 

СХЕМА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕТО НА ОТДЕЛНИТЕ КОМПОНЕНТИ


Публикувал от 29.06.2017 .

 

Предимствата на Lexmark

Новите Lexmark принтери и МФП в класа на големия А3/12х18 формат отговарят на предизвикателствата на най-взискателните корпоративни среди с висока скорост, голям капацитет на тавите и професионално качество на цветен печат. Но те правят всичко това с комбинираните предимства на изтънченото мислене на продуктите на Lexmark и интегрирания портфейл от функции и услуги.

Мобилност: Започва с просто откриване на принтера и мобилен печат от устройства с iOS, Android или Google Cloud - плюс мобилно сканиране и пълно администриране, за да конфигурирате мобилните правила за достъп, опциите и настройките по подразбиране.

 

Сигурност: Във всички устройства от сериите CS920 и CX920 е вградена цялостната сигурност на Lexmark, за да създаде не само по-безопасна, но и по-продуктивна среда за работа.

 

Гъркавост: Подобрете практическата работа на потребителите и продуктивността им с...

Loading...
Loading...
Loading...