На тържествена церемония се проведе награждаването в четвъртото издание на конкурса B2B Media Awards 2018, на което бяха отличени най-добрите предприемачи и най-иновативните компании. Журито даде своята оценка по критерии като устойчиво поведение, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите, и на услугите. Отличията си поделиха предприемачи и компании с иновативни, креативни и социално-отговорни проекти от различни сектори у нас.

Сред наградените компании бяха Уникредит Булбанк, ПИБ, Телелинк, Академия Телерик, Прогрес, Монбат Груп, Плууд, Теси, Телсус и много други, големи и добре познати компании от българския пазар.

В категория "Предприемач на годината" наградата беше присъдена на г-жа Анелия Костадинова, управител и собственик на КОМПЮТЪР 2000 България. В обръщението си към аудиторията, тя отбеляза:

"2017 година беше трудна, но интересна!...

Публикувал от 07.06.2018 .

Публикувал от 03.06.2018 .
Четири в едно AHD/TVI/CVI/ANALOG хибриден 16 канален DVR

 

 

 

Добро решение да защитите вашия имот или бизнес е 16-каналната аналогова HD 1080P система за сигурност на Q-See. С добрата комбинация от достъпност и лесна настройка, осигуряването на вашата  собственост никога не е било по-лесно. Технологията PIR (пасвивна инфрачервена технология) отвежда засичането на движение до ново ниво, като значително намалява неточностите и предупрежденията за неверни движения. С технологията PIR, движението  се открива чрез топлината на човек или предмет, като по този начин се повишава точността и ефективността на предупрежденията предизвикани от движение. Големите обекти също биват засичани - автомобили, камиони и микробуси, които могат да представляват допълнителни заплахи за сигурността на вашия бизнес или собственост.

Възползвайте се от функциите за сигурност като отдалечено наблюдение от всяка точка на...

Публикувал от 04.05.2018 .

„Това ново поколение монохромни продукти на Lexmark идва с изключителна мощност и дълг живот ", каза Ален Вугерман, старши вицепрезидент и главен технологичен директор на Lexmark. "Устройствата включват мощни процесори, които осигуряват бърза и удобна работа, както и функции за сигурност, които клиентите от цял свят очакват от Lexmark.“

Със здрав корпус и компоненти с дълъг експлоатационен живот, продуктите от серии MS и MX 320, 420, 520 и 620 предлагат надеждност, здравина и капацитет за натоварване, което намалява отпадъка, подобрява дълготрайността и значително улеснява обслужването и поддръжката на устройствата.

• Производителност: печатането до 50 страници в минута и скенерът, който може да заснема до 100 изображения в минута, помага на потребителите да получат мигновено това, от което се нуждаят. Мощният многоядрен процесор с до 2 GB стандартна памет обработва едновременно множество задачи, така че...

В подкрепа на фокуса върху крайните клиенти, Lexmark Virtual Solution Center се разшири, за да направи възможностите на Lexmark решенията достъпни за по-широка клиентска база.
 
Въведена преди около 10 години, Virtual Solution Center (VSC) е разработена, за да позволи на партньорите да инсталират решения на Lexmark, да актуализират фърмуера и да конфигурират иконите, показани на сензорния екран на съвместимите Lexmark принтери и многофункционални устройства. Но клиентите, които купуват Lexmark продукти чрез отворения канал, не са имали това ниво на обслужване. Ето защо Lexmark стратира публична версия на VSC и го направи достъпен за всички.
 
"Крайните потребители са важна цел за Lexmark и тези потребители не получават всички предимства на своя Lexmark продукт", каза Джейсън Улф, маркетинг мениджър за решения. "Отварянето на VSC за по-широка аудитория позволява на тези клиенти да се възползват от софтуерните възможности на своето...

Публикувал от 27.03.2018 .
"Мисис Дама на годината" 2018 г. категория "Информационни технологии" - г-жа Анелия Костадинова - управител и собственик на КОМПЮТЪР 2000

 

На 23 март 2018 г бяха раздадени за десети пореден път годишните награди „Мисис Дама на годината“ 2018. Конкурсът, който отличава успешни жени в бизнеса и социалната сфера, се проведе за 10-а юбилейна година. Над 120 дами бяха кандидатките за разпределение в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 9. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Те са майки, приятелки, делови партньори, те произвеждат благата ни и създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден.

 

 

В категория „Информационни технологии” за "Мисис Дама на годината" 2018 бе удостоена г-жа Анелия Костадинова - управител...

Публикувал от 14.03.2018 .

IQView E3511 е цифров инструмент за презентиране с вграден софтуер за управление, който позволява на инструктори и студенти да показват и споделят информация сред по-голяма аудитория. Просто свържете IQView E3511 с проектор, монитор или интерактивна бяла дъска и го включeте. Всичко, което остава да направите е да поставите желания обект под камерата. Възможностите за управление чрез докосване на IQBoard в комбинация с IQView E3511, са отлично средство за презентации навсякъде - офиси, класни стаи, на всички нива в образованието, в центрове за обучения, за корпоративни презентации и работни групи, в медиите, и на други места.

 


Характеристики:

 • Резолюция: 5MP (2591*1944)
 • Светлинен източник: 11 LED лампи и софтбокс
 • Цифрово увеличение: x100
 • Сензор на изображението: 1/4"CMOS
 • Фокус: Auto
 • Запис на видео: 15fps @ 1920*1080 / 30fps @ 720p
 • Обхват на сканиране: приблизително A3 формат
 • Аудио: вграден микрофон
 • Wi-Fi безжична връзка с PC
 • IR...

Публикувал от 25.02.2018 .
Водоустойчива AHD камера за видеонаблюдение, за външен и вътрешен монтаж Q-SEE QH8062D
 • Сензор: 1/3" OmniVision CMOS Sensor OV4689
 • Минимална oсветеност - 0.01 Lux @ (F1.2,AGC ON), 0 Lux with IR
 • Oбектив: 3.6mm фиксиран
 • Максимална резолюция: 4MP (2688x1520)
 • Отношение S/N : >60db
 • Видео изход: 1 Analog HD
 • ТВ система: PAL/NTSC
 • Баланс на бялото: AWB/AWC
 • Скорост на електр. затвор: 1/25(1/30) s до 1/50,000 s
 • Инфраред: 30 диода инфраред
 • IR дистанция: до 30м.
 • Работна температура: -10℃ ~ +60℃ външна
 • Водоустойчив корпус: IP66
 • Мощност: DC12V

Loading...
Loading...
Loading...