КОМПЮТЪР 2000 - ексклузивен дистрибутор на FireEye за България

Публикувал от 30 Ноември, 2017 .

FireEye са водеща компания в областта на решенията за информационна сигурност, използвайки единна платформа, която надгражда текущата инфраструктура на клиентите чрез пълна интеграция с тяхната среда. Използват иновативни технологии, притежават най-голямата информационна база за заплахи (threat intelligence) и предлагат световно признатите консултантски услуги Mandiant.

FireEye са наградени с призови отличия в областта на информационната сигурност за своите патентовани технологии Threat Prevention Platform и Dynamic Threat Intelligence™ (DTI™), които предоставят мултивекторна координирана защита от zero-day атаки, от непознат зловреден код (malware) и APT атаки.

FireEye е водещият разработчик на sandbox решения за справяне с напреднали заплахи. Това е компанията-пионер за sandbox технологии в корпоративните среди. Платформата на FireEye - Threat Analytics Platform (TAP), е призната за лидер в категорията на SIEM технологиите. Със своя подход FireEye премахват сложността, свързана с подготовката, защитата и ответната реакция на организациите спрямо киберзаплахите.

Като единствен дистрибутор КОМПЮТЪР 2000 България предлага консултации и техническа помощ на своите партньори.

Loading...
Loading...
Loading...