Мисис Дама на годината 2018 категория "Информационни технологии"

Публикувал от 27 Март, 2018 .

"Мисис Дама на годината" 2018 г. категория "Информационни технологии" - г-жа Анелия Костадинова - управител и собственик на КОМПЮТЪР 2000

 

На 23 март 2018 г бяха раздадени за десети пореден път годишните награди „Мисис Дама на годината“ 2018. Конкурсът, който отличава успешни жени в бизнеса и социалната сфера, се проведе за 10-а юбилейна година. Над 120 дами бяха кандидатките за разпределение в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 9. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Те са майки, приятелки, делови партньори, те произвеждат благата ни и създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден.

 

 

В категория „Информационни технологии” за "Мисис Дама на годината" 2018 бе удостоена г-жа Анелия Костадинова - управител и собственик на „КОМПЮТЪР 2000 България”. Фирмата предлага най-добрият софтуер за защита на личните данни, решения за видеонаблюдение, а отскоро е вносител и на едни от най-качествените масажни столове в света Rexton.

 

Mrs. IT 2018 Anelia Kostadinova

 

"Благодаря за честта да бъда удостоена с наградата „Дама на годината” и то точно тази година, когато се навършват 10 години от началото на конкурса! Има много награди за жени: “Жена на годината”, “Бизнес дама на годината”, но тази титла „Дама на годината” съчетава признанието и за женско присъствие, и за бизнес успех. Затова смятам за висока чест удостояването точно с това отличие."

 

 

Loading...
Loading...
Loading...