Виртуалният център за решения (VSC) на LEXMARK вече е отворен за всички!

Публикувал от 02 Април, 2018 .

В подкрепа на фокуса върху крайните клиенти, Lexmark Virtual Solution Center се разшири, за да направи възможностите на Lexmark решенията достъпни за по-широка клиентска база.
 
Въведена преди около 10 години, Virtual Solution Center (VSC) е разработена, за да позволи на партньорите да инсталират решения на Lexmark, да актуализират фърмуера и да конфигурират иконите, показани на сензорния екран на съвместимите Lexmark принтери и многофункционални устройства. Но клиентите, които купуват Lexmark продукти чрез отворения канал, не са имали това ниво на обслужване. Ето защо Lexmark стратира публична версия на VSC и го направи достъпен за всички.
 
"Крайните потребители са важна цел за Lexmark и тези потребители не получават всички предимства на своя Lexmark продукт", каза Джейсън Улф, маркетинг мениджър за решения. "Отварянето на VSC за по-широка аудитория позволява на тези клиенти да се възползват от софтуерните възможности на своето многофункционално устройство или принтер."
 
Клиентите имат достъп до публичната страница за внедряване на VSC от Lexmark.com. Услугата е безплатна и им дава възможност да изтеглят актуализации на фърмуера и безплатни приложения, като например копиране на лични карти, ECO копиране и Google Drive.
 

Можете да видите новия VSC или да го споделите на следната връзка:

https://vsc.lexmark.com/public


Налични приложения:
Списъкът подлежи на промяна

 • Address Book (82S0799) - Управлявате вътрешно съхранените потребителски данни, контакти и дестинации за сканиране (ако са инсталирани приложения за поддръжка) от e-Task сензорния екран или от вградения уеб сървър.
 • Background and Idle Screen (82S0218) - Направете уникално вашето устройство Lexmark си, като промените фоновото изображение, показано на началния екран или на екрана в режим на готовност или режим на готовност.
 • Card Copy (82S0245) - Заснемате двете страни на ID / кредитни карти, отпечатвате от едната страна на хартията и записвате в мрежова папка. Не се изисква твърд диск, но предлага допълнително място за съхранение.
 • Customer Support (82S0247) - Изпратете известия по имейл към доставчиците на услуги за да поискате поддръжка. Съответната информация за устройството може да бъде включена в автоматизирания имейл.
 • Display Customization (82S0975) - Персонализирате екрана на MFP с изображения, които могат да се показват като слайдшоу, като тапети или да се използват като скрийнсейвър.
 • Eco-Copy (82S0229) - Контролирете разходите на хартия и тонер с три еко-интелигентни настройки за копиране: контрол на тъмнината, автоматичен двустранен печат и печат на хартия, който копира няколко страници на един лист
 • Eco-Settings (82S0228) - Променете настройките на устройството, за да подобрите екологичността му: Еко-режим, двустранен печат, време до режим на готовност, време до режим на икономия на енергия, яркост на екрана и тих режим.
 • Email to Self (82S0219) - Предотвратявате потребителите да изпращат непозволена информация директно от Lexmark многофунционалното устройство до всеки друг имейл адрес, различен от техния собствен. Работи с Microsoft Active Directory.
 • Fax Forward (82S0156) - Препраща входящи факсове до Windows споделен файл или имейл адрес, намалявайки отпадъците от хартия и подобрявайки ефективността на документообработващите процеси.
 • Forms And Favorites (82S0250) - Поддържате често използвани формуляри и документи, които да са лесни за достъп. Спестявате пари, като премахвате предварително отпечатаните формуляри.
 • Google Drive (82S0135) - Лесен начин за отпечатване на споделени Google документи при поискване или за заснемане на документи и рутиране до Google Диск за съхранение и споделяне.
 • Manage Address Book (82S0146) - Разрешава на администратора да импортира и експортира преки пътища към електронна поща и факс от CSV файлове, което улеснява поддържането на актуалните данни за контактите.
 • Remote Copy (82S0226) - Сканирайте документ на едно многофункционално устройство и го насочете към друго устройство за печат, като сканиране на моно устройство, печатане на цветно.
 • Scan Center (82S0969) - Сканирате хартиен документ веднъж и маршрутирайте цифровото изображение едновременно на няколко местоназначения: имейл адреси, мрежови папки, FTP, факс апарати, електронни архиви или други сигурни местоположения на мрежата, плюс потвърждение за доставка по избор.
 • Scan to Hard Disk (82S0153) - Сканирате документи и ги запазвате на защитен твърд диск на принтера за печат при поискване. Запазете документи в обществени или частни папки.
 • Scan to Network (82S0191) - Сканиране на изображение на отпечатан документ и насочване на изображението към предварително зададена лична или публична споделена мрежова папка.
 • Shortcut Center (82S0976) - Създавате персонализирани преки пътища за копиране, факс и електронна поща на сензорния екран, за да улесните ежедневните задачи.
 • Showroom (82S0231) - Оставете стандартните файлове с изображения да се изпълняват като слайдшоу на сензорния екран, превръщайки дисплея в рекламна среда, учебно средство или табло за съобщения.
Loading...
Loading...
Loading...