г-жа Анелия Костадинова получи приза на годишните награди на B2B MEDIA за предприемач на годината

Публикувал от 15 Юни, 2018 .

 

На тържествена церемония се проведе награждаването в четвъртото издание на конкурса B2B Media Awards 2018, на което бяха отличени най-добрите предприемачи и най-иновативните компании. Журито даде своята оценка по критерии като устойчиво поведение, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите, и на услугите. Отличията си поделиха предприемачи и компании с иновативни, креативни и социално-отговорни проекти от различни сектори у нас.

Сред наградените компании бяха Уникредит Булбанк, ПИБ, Телелинк, Академия Телерик, Прогрес, Монбат Груп, Плууд, Теси, Телсус и много други, големи и добре познати компании от българския пазар.

В категория "Предприемач на годината" наградата беше присъдена на г-жа Анелия Костадинова, управител и собственик на КОМПЮТЪР 2000 България. В обръщението си към аудиторията, тя отбеляза:

"2017 година беше трудна, но интересна! Ние сме лидер в разпространението на Cyber Security Solutions в България и в региона! Тази награда е много специална за нас, защото идва след трудни моменти на изпитание, това е признание за мен и моя млад професионален екип!"

 

Loading...
Loading...
Loading...