LEXMARK представи новите си А3 цветни модели, надхвърлящи печатните стандарти

Публикувал от 07 Юни, 2017 .

 

Предимствата на Lexmark

Новите Lexmark принтери и МФП в класа на големия А3/12х18 формат отговарят на предизвикателствата на най-взискателните корпоративни среди с висока скорост, голям капацитет на тавите и професионално качество на цветен печат. Но те правят всичко това с комбинираните предимства на изтънченото мислене на продуктите на Lexmark и интегрирания портфейл от функции и услуги.


Мобилност: Започва с просто откриване на принтера и мобилен печат от устройства с iOS, Android или Google Cloud - плюс мобилно сканиране и пълно администриране, за да конфигурирате мобилните правила за достъп, опциите и настройките по подразбиране.

 

Сигурност: Във всички устройства от сериите CS920 и CX920 е вградена цялостната сигурност на Lexmark, за да създаде не само по-безопасна, но и по-продуктивна среда за работа.

 

Гъркавост: Подобрете практическата работа на потребителите и продуктивността им с включените приложения, плюс възможността да ги персонализирате с опционални софтуерни решения или дори да създавате свои собствени приложения.

Достъпност: Интегрирано гласово ръководство, стандартен жак за слушалки, панел с възможност за накланяне, увеличение на тъч скрийн екрана за управление на устройството - всичко това е част от най-добрата серия от модели A3 / 12x18 на Lexmark, оптимизирайки продуктивността на потребители с различни нива на способности и създавайки по-голям комфорт при работа за всички потребители.

Лесно управление: Сериите CS920 and CX920 се превръщат в интегрирана част от печатанта Ви Lexmark база веднага щом ги включите, с пълно управление на устройствата, проактивна диагностика и възможност за отдалечено надстройване на фърмуера.

Интеграция с Lexmark услуги: Всяко устройство от сериите CS920 and CX920 е напълно съвместимо с ключови Lexmark услуги, от Managed Print Services до Lexmark Print Management.

Loading...
Loading...
Loading...