Lexmark представи ново поколение A4 принтери и МФП за големи работни групи

Публикувал от 27 Юни, 2018 .

Lexmark анонсира ново поколение А4 монохромни принтери и мултифункционални устройства за големи работни групи, което завършва тазгодишното обновяване на над 90% от обема на хардуерните продукти.

"Ние сме развълнувани да представим тази широка гама от нови устройства", каза Алън Вугерман, старши вицепрезидент и главен технологичен директор. "Нашите клиенти и партньори ще оценят дълголетието, издръжливостта и функционалността на тези продукти, докато потребителите ще бъдат впечатлени от висококачествения печат, най-съвременни мощност и производителност и лесни за използване функции.“

Новите A4 монохромни принтери и МФП са предназначени за големи работни групи — в сегмент, където сме познати като най-добрите в класа по капацитет на подаване на хартия, надеждност и ефективност.

Новите устройства MS / MX 700 и 800 включват осем принтера и осем MFP устройства за корпоративни клиенти, както и общо шест модела за BSD и два за отворения пазар (например Amazon или CDW).

"Това е първият значим редизайн, който имахме за около 20 години", каза Тод Джейнс, директор за монохромни продукти. "Вместо да правим конструктивни промени в съществуващите проблемни области, решихме да преработим продуктите, за да осигурим устойчив механичен дизайн, който ще е актуален поне 12 години напред. Крайният резултат е изключителен."

От гледна точка на надеждност, Джейнс казва, че машините са "построени като скала", използвайки стоманени рамки, които са 30 пъти по-твърди от предшествениците си. Рамката защитава устройството в сурови условия и подобрява цялостното качество на печат, като намалява вибрациите. 

 Наред с останалите си забележителни характеристики, новите продукти включват:

  • Сензорен екран от ново поколение e-Task като останалите моно и цветни продукти, осигуряващи подобно на таблета потребителска работа в цялата линия.
  • Скорости на печат до 66 страници в минута в A4 (ppm) * и време за печат на първата страница за до четири секунди.
  • Многоядрен мощен процесор , даващ възможност за многозадачност, като например изпращане на факс при печат с визуализиране на оптично разпознаване на символи (OCR) във фонов режим.
  • Един по-голям 200-листов еднопасов двустранен скенер за сканиране със скорост до 150 изображения в минута (ipm) *, с 10 ipm по-бърз от предшествениците си.
  • Wi-Fi като стандартна функция на моделите за отворения пазар с две безжични опции за големи компании и BSD.
  • Повишена производителност на тонер касетите при повечето модели, с по-големи стартови тонери.
  • Животът на барабанния модул е удължен с 50% - до 150 000 страници.
Loading...
Loading...
Loading...