Lexmark анонсира ново поколение продукти предназначени за малкия и среден бизнес.

Публикувал от 10 Октомври, 2018 .

Lexmark анонсира ново поколение продукти предназначени за малкия и среден бизнес.

 

Новата серия многофункционални принтери (MFP) предлага ненадминато съчетание на надеждност, производителност и сигурност на устройствата, предназначени за работни групи с различни размери в рамките на организациите. Тези интелигентни устройства са оборудвани с най-новите възможности, които позволяват на потребителите да се съсредоточат върху развитието на бизнеса си.

 

Въз основа на успешното стартиране на специализирана продуктова линия за клиенти на малки и средни предприятия през 2017 г., Lexmark обяви въвеждането на ново поколение моно и цветни принтери и MFP устройства за този бързо развиващ се пазар. 4-годишната гаранция на Lexmark включва пълна поддръжка на продуктите, както и 24-часова онлайн поддръжка и достъп до техническа експертиза по телефона в работно време.

Новите продукти ще се предлагат изключително чрез партньорската мрежа на Lexmark Channel EMEA, което позволява на партньорите да се диференцират и да се възползват от възможностите на бързо развиващия се пазар на малки и средни фирми.

"Нашата нова линия устройства за пазара на малки и средни фирми ще помогне на компаниите да се конкурират в големия бизнес свят", каза Sammy Kinlaw, вицепрезидент на световния канал и OEM продажби на Lexmark. "Като световен лидер в новаторските решения за изображения и технологии, ние се ангажираме да подкрепяме нашите лоялни партньори, като гарантираме, че те винаги ще имат подходящата комбинация от продукти на конкурентни цени, които да предлагат на своите клиенти."

Loading...
Loading...
Loading...