Регионална Конференция InfoSec SEE 2019

Публикувал от 16 Април, 2019 .

 

РЕШЕНИЯ ЗА ИНФОРМАЦИОННА СИГУРНОСТ И УПРАВЛЕНИЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

 

Уважаеми партньори,

Бихме искали да Ви поканим да участвате в Регионалната Конференция InfoSec SEE 2019 на 8 и 9  май 2019 г . в София, Хилтън хотел, бул. "България" 1.


Конференцията ще Ви запознае с някои от най-успешните решения за информационна сигурност и управление на информацията, представени от водещите производители в тази област FIREYE, SOLARWINDS, FUDO SECURITY, FORCEPOINT, CARBONITE, NETWRIX, HILSSTONE NETWORKS, BITDEFENDER, MICRO FOCUS, ZENTERA SYSTEMS.


Програмата включва презентации и демонстрации на решенията, хакерски атаки на живо, технически семинари и официална гала вечер . Това е единствената безплатна конференция от такъв ранг за нашия регион!


Акцент в програмата са демонстрациите на решенията на живо, хакерските атаки на живо, както и безплатните семинари. За най-любознателните сме предвидили томболи с награди!


Конференцията е предназначено за ИТ мениджъри и специалисти по сигурността от корпоративния и държавен сектор. Регистрацията става само онлайн чрез уеб страницата на събитието: https://infosec-conference.com/ . Участието е безплатно, но се изисква задължителна регистрация. Посетители без регистрация няма да се допускат!


Ето и кратко резюме за събитието:

На 8 май (сряда) е денят на конференцията с презентациите и демонстрациите на решенията.

На 9 май (четвъртък) ще организираме специализирани семинари в две сесии - сутрин и следобяд. Хакерските атаки на живо са на 9 май до обяд.

Място на конференцията: HILTON HOTEL SOFIA
Бул. "България" 1
1421 София

Моля, посетете сайта на събитието: https://infosec-conference.com/ за повече информация.

С уважение,
Екипът на COMPUTER 2000

 

Loading...
Loading...
Loading...