Международни лектори ще участват във форум за киберсигурност в България

Регионален форум за киберсигурност InfoSec SEE ще се проведе в България. Това ще се случи от 19 до 22 юни в „Лайтхуас голф и спа комплекс“ в Балчик. Регистрациите за участие са отворени от началото на месец май, съобщават организаторите.

Лекторите, които пристигат в България за конференцията, са от над 10 държави. Сред тях са Михал Островски (старши директор в районите на Европа, Близкия изток и Африка, Германия, Австрия и Швейцария, Източна Европа), Кристиан Бийк (водещ учен и старши главен инженер) в Trellix, Рамзес Галего (международен главен технологичен директор) в CyberRes, Крис Уанг (вицепрезидент по продуктово управление) и Майкъл Чен (вицепрезидент по успех на клиентите) в Ridge Security, които идват от Силициевата долина, Максим Акимов (мениджър дистрибуция по продажбите в Централна и Източна Европа)  в N-able,  Евгения Изотова (мениджър за страната) в Netwrix и др. 

И тази година форумът ще се проведе в хибриден формат – присъствено и онлайн. Двете възможности предоставят достъп до актуалните лекции, презентации, новини, уъркшопове и коментари, включени в конференцията.

През 2022 година InfoSec SEE ще се проведе за 14-и пореден път. Основната тема на изданието това лято е: „Киберсигурност по време на кибервойни“. Събитието се провежда с подкрепата на Министерство на електронното управление на Република България. 

InfoSec SEE вече е място, което обединява регионалната общност на експертите по киберсигурност и затова привлича световните лидери в индустрията. Темата „киберсигурност“ преди години беше екзотика, доскоро беше ИТ мода, а сега е гореща реалност. Нашето желание е знанието за проблемите в сферата и средствата за тяхното решаване да стига до колкото се може повече хора и организации, и то безплатно”, коментира Анелия Костадинова, управител на Computer 2000, които са организатори на събитието.

 

Follow us to learn more

CONTACT US

Let’s walk through the journey of digital transformation together.

By clicking on the SEND button you agree to the processing of personal data. In accordance with our Privacy Policy

11 + 12 =